fbpx

Innerjoy

2020

INNERJOY KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU AÇIKLAMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

 

Veri Sorumlusu

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla Yapar Üç Danışmanlık – Burcu Yapar Üç (“Mindfulmind”) tarafından aşağıdaki kapsamda işlenebilecektir.

 

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

 Kanun ve ilgili mevzuatta öngörülen temel ilkelere uygun olarak https://www.innerjoy.app websitesi ve INNERJOY uygulamasına üyelik kaydınızın yapılması, uygulamadaki hizmetlerden yararlandırılmanız, Mindfulmind tarafından sunulan hizmetlerden faydalanmanız için gerekli çalışmaların yapılması, hizmetlerimizin beğeni ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanması, bilimsel ve istatistiki çalışmaların yapılması, Mindfulmind’ın stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, teknik sorunların çözülmesi ve anonim olarak pazarlama ve reklam yapılması amaçlarıyla  işlenebilecektir.

 

Kullanıcı bilgileriniz reklam hedeflemesi amacıyla, Google Müşteri Eşleştirme (Google Customer Match) ve Facebook Özel Hedef Kitle (Facebook Custom Audiences) hizmetlerini kullanmak suretiyle Google ve/veya Facebook ile paylaşabilir. Google Müşteri Eşleştirme hizmeti, Google’ın reklam ağı (örneğin, Arama, Gmail ve YouTube) üzerinden hedefleme yapılmak suretiyle size ulaşılmasına ve size özel sunulan pazarlama mesajlarını görmeniz için kullanıcı bilgilerinizi kullanmasına olanak tanımaktadır. Google kullanıcıları, Google reklam ayarlarında Müşteri Eşleştirme reklamları dahil olmak üzere Google hizmetlerinde gördükleri reklamları kontrol edebilmektedirler. Buradan detaylı olarak nasıl reklam ayarlarını kapatacağınızı görebilirsiniz. Facebook Özel Hedef Kitle hizmeti kapsamında hedefleme yapılmak suretiyle Facebook ve/veya Facebook’un sahip olduğu diğer uygulamalar üzerinden size reklam ve kampanyalar sunabilir. Buradan detaylı olarak reklam tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi görebilirsiniz.

 

Aktarılan Taraflar ve Aktarma Amacı

 

Kişisel verileriniz Ticari ve Finansal Operasyonların yürütülmesi, Teknik ve İdari Sonucu olan Faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, Hukuksal süreçlerin yürütülmesi ve takibi, Şirket İç Operasyonlarının ve iş süreçlerinin yürütülmesi, Strateji planlama & iş ortakları/tedarikçi yönetimi amaçlarıyla tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız, hissedarlarımız ve yetkililerimiz ile paylaşılabilecektir.

 

Kişisel Veri Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebebi

 

Her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamdan, e-posta, yazı, telefon, form ve benzeri yollar ile toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5. Maddesinin birinci fıkrasına dayalı olarak “açık rıza”, Kanun’un 5. maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendinde yer alan “kanunlarda açıkça öngörülmesi”, (c) bendinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, (ç) bendinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, (e) bendinde yer alan “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, (f) bendinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanılarak işlenebilmektedir.

 

Haklarınız

 

Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Maslak 42 – Kolektif House 748 / AOS 55.Sk No:4/542 Maslak Sarıyer İstanbul adresine yazılı olarak, ya da varsa bize daha önceden bildirdiğiniz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz aracılığı ile info@mindfulmind.com.tr adresine iletebilirsiniz.

Websitemizde, kullanıcı deneyimini iyileştirebilmek amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Çerez Politikamıza Buradan Ulaşabilirsin.